trešdiena, 2012. gada 29. februāris

Zemledus makšķerēšana

Kaut kad vasarā uztapa personīgās zivtiņas un personīgais akvārijs (par tiem citā rakstā). Tagad ziema. Kā lai makšķerē? (Bez makšķeres nu nekādi. Netici? Paprasi Annas opim! :) ) 






Vispirms nepieciešams "aizsalis dīķis" - ar vati aplīmēta kaste, kam vidū izgriezts apaļš caurums.


Tad arī makšķere - tā mums jau kopš vasaras bij' krājumā (stingrs zars, kam galā piesiets krāsains striķītis, un tam galā piesiets magnēts).


Un pats svarīgākais - zivtiņas! Šīs konkrētās noskatīju kādas mammas blogā Joyfully Weary. Ir alfabēta zivtiņas un ir ciparu zivtiņas. Kontroles lapas "ielaminēju" - aplīmēju ar līmplēvi no abām pusēm, lai ilgāks mūžs. Pašas zivtiņas gan vienkārši izdrukāju uz stingrāka papīra. Un kas man šķiet zelta vērta ideja (jo iepriekšējām zivtiņām speciāli šuvu metāla šaibiņas mutēs...) - lai zivtiņas "ķertos", mutes tām saskavo (katrai atsevišķi "ieskavo" skaviņu :) ). Tik ātri un vienkārši!!


 Lai labi ķeras!




Paldies par jūsu komentāriem!

3 komentāri:

  1. Rīt plānoju šo aktivitāti ar savējiem izmēģināt. Zivtiņas jau sagatavotas (precīzāk - puse, otru pusi, lai Adīte sagatavo pati :)). Paldies par ideju! :)

    AtbildētDzēst
  2. Šis vienkārši ir radošuma maksimums! Tik forši, ka gribas ko līdzīgu uztaisīt arī saviem darbonīšiem! Paldies par padalīšanos. ;)

    AtbildētDzēst
  3. AAA, cik forši..gribu šitādu uztaisīt :)))) Pie kam makšķere man jau ir no vienas citas spēles..Super, vienkārši super aktivitāte - es jau redzu sajūsmu Emī acīs :)) Paldies! ;)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...