piektdiena, 2014. gada 21. novembris

Adventa kalendārs vāzē

Jeijj! Pirmais sniegs sagaidīts! Bērni pa taisno no gultām skrēja meklēt kombinezonus. Pirmais sniegavīrs jau uzcelts un lāpstas iemēģinātas. Kaut nu tāds entuziasms saglabātos visu sniega periodu. :)

Gatavojot ierakstus par šo Adventi, apjautu, ka neesmu tā arī parādījusi, kāds tad bija mūsu pagājušā gada kalendārs! Tas uztapa tikai pēdējā naktī pirms pirmās Adventa svētdienas, lai gan ideju kaut kur Pinterest'ā biju noskatījusi jau sen. Tieši kā nesen Jolanta rakstīja - tie svētki nenāk, nenāk, līdz pēkšņi ir klāt!


Mūsu Adventa kalendārs 2013 sastāv no 25 lielākām un mazākām sērkociņu kārbiņām, kas aplīmētas ar dažādiem krāsainiem papīriem. Katrai kārbiņai virsū numuriņš, lai zinātu, kurā dienā atverama. Visas kārbiņas sabērtas lielā stikla vāzē. Biju domājusi, ka vajadzēs nu ļooooti lielu trauku, bet izrādījās, ka 25 kārbiņas aizņem visnotaļ nedaudz vietas.


Vienā no pirmajām Adventa dienām trauks no rīta bija tukšs - visas kārbiņas pazudušas, izņemot vienu. Tajā bija lapiņa ar tekstu, ka visas citas kārbiņas bērniem jāsameklē pašiem... Un tad vēl jāsakārto pareizā secībā no 1 līdz 25. ;)



Vēl kāda piebilde par krāsainajiem papīriem - vienmēr apbrīnoju perfektās bildes Pinterest'ā, kur viss tik skaists un saskaņots. Galdauti un salvetes, sveces, dažādi dāvanu papīri, un tāpat viss cits, ko vien var saskaņot, kopā radot vairāk vai mazāk raibu harmoniju. Tā kā pati nejūtos spēcīga šai saskaņošanas jomā, talkā nāca Tiger veikals (kā jau tik bieži...). Tur nopērkams vesels iepakojums ar dažādiem, tomēr saderīgiem papīriem. Krāsu un ornamentu salikumi mēdz būt visdažādākie, parasti jau atbilstoši sezonai un tuvākajiem svētkiem. Arī šie zaļi sārtie papīri no Tiger.  

Šā gada Adventei turpinām gatavoties! Ceru, ka jau pirmdien jaunais kalendārs būs gatavs un arī Jums pieejams - jau gatavs izprintēšanai vai idejām un iedvesmai. Uz tikšanos!



Paldies par Jūsu komentāriem!






2 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...