trešdiena, 2013. gada 13. februāris

Sirsniņu darbiņi

Valentīndiena nu reiz ir viena sveša tradīcija, ko ar prieku un labpatiku ieviestu mūsu ģimenē. Un kāpēc gan ne? Vai tad mīlestības izrādīšanas un apliecināšanas kādreiz var būt par daudz? (Kaut arī JĀ, es pilnīgi piekrītu, ka tas nav jādara tikai vienreiz gadā, ŠAJĀ dienā.)

Galvenokārt jau viss grozās ap sirdīm - sarkanām, rozā vai lillā. Katram pēc savas gaumes! :)

Sirsniņu nospiedumi.


Doma bija veidot nospiedumus ar tualetes papīra rullīšu iekšiņām, kam viens gals ielocīts, tādējādi veidojot sirsniņu. Bet..
 

(Atkāpe no stāsta: šajā bildē, tai melnajā sirsniņā patiesībā būtu jābūt redzamam vienam no maniem bērniem; redzēju kādā blogā, ka sanāk smukas bildes it kā sirsniņrāmīti fotografējot caur to pašu tualetes papīra serdīti, bet man laikam kaut kas ar tām gaismām ne tā.. Pamēģiniet, varbūt jums sanāks un tad pastāstiet man arī, ko darīju nepareizi!)








 .. nudien neticami, bet fakts: ja parasti šis materiāls (tualetes papīra rullīšu serdītes ;)) rodas it kā pats no sevis, spēj tik savākt un izmest, tad brīdī, kad tiešām, tiešām būtu noderējis, atradās viena vienīga serdīte.. :D Tā nu izmantojām arī piparkūku formiņas.



Kad apnika taisīt nospiedumus, A izdomāja dažas sirsniņas izkrāsot/izzīmēt. Un tiešām smuki sanāca! ;) Vēlāk izmantojām šīs sirsniņas taisot apsveikumus. 


 



Sirsniņu koks.
Kā jau allaž, sirsniņu koku kaut kur, kaut kur ieraudzīju un gribēju uztaisīt... :) (Šoreiz gan zinu, kur. TE. :))

Un, lūk, kas sanāca!



Sirsniņas spiedām no krāsainām žurnālu lapām ar īpašu spiedīti (iegādāta Tiimari, līdzīgu var atrast arī Tiger veikalā, bet Tiimari spiedei lielāka sirsniņa!)


Un taisnības labad jāsaka - A šī lieta itin drīz apnika. Vai par vieglu, vai par "garu" - nezinu. Un Pē pat neizlikās, ka būtu ieinteresēts.. :) (ja nu vienīgi sirsniņu spiešanā; tomēr tehniska lieta).




Tātad, mīļie draugi, priecīgu pavasara gaidīšanu! 

(Tā A ierakstīja apsveikuma kartiņās. :) )


Paldies par jūsu komentāriem!



3 komentāri:

  1. Ļoti, ļoti skaistas kartiņas! Un jauka ideja par koku! Es jau domās to ideju attšitīju un papildināju!:) Ai, bet sirsniņu spiežamais gan vērtīga manta ne tikai Valentīndienas priekšvakarā!:)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...