otrdiena, 2012. gada 17. janvāris

Zīmēšana ar švammi - ne tikai uz papīra

Kad uz jautājumu: "Mammmmmmuuuu, tev nav kāds uzdevums priekš manis?..", vienīgā atbilde ir skumjš "Nē.", zīmēšana glābj.  Viens no mūsu izmēģinātajiem zīmēšanas veidiem - otu vietā ņemot švammītes. 


Plastmasa trauciņos ielēju šķidru guaškrāsu (šķidru, jo atšķaidītu ar ūdeni), sagriezu parastas trauku švammītes dažādās formās (taisnstūra, trijstūra, sirsniņas veidā) un uz priekšu! Lai top māksla.


Lūk, rezultāts! Šķiet, kādam bija melnā diena...


Un mūsu vanna zīmēšanas noslēgumā.


Tā kā pēc tādas darbošanās vannā jāiet tā kā tā, kāpēc neizmantot iespēju!? Arī vanna ieguva jaunu izskatu. :) Tās gan nav vairs guaškrāsas, bet parastas pirkstiņkrāsas. (Uzmanību! Jau šīs krāsas atmazgāt bija gandrīz vai neiespējamā misija - ķīmiskos līdzekļus cenšos nelietot. Kādas gan būtu guaškrāsu sekas?..)

Ideju par vannas krāsošanu aizguvu no Līgas Kristas. Esmu par 99% pārliecināta. Bet īsto linku jau atkal nevaru atrast!

P.S. Paldies, Līga Krista! Lūk, links uz rakstu par vannas krāsošanu.




Paldies par jūsu komentāriem!

2 komentāri:

  1. Rekur saite :) http://ligakrista.blogspot.com/2011/03/nakama-ikdienas-hronika-nr2.html

    Tiesa, meklētājs gan ierakstu neatrod :( bet liku es viņu lapā kā reiz, lai vieglāk vecos ierakstus atrast. Jāuzlabo, tātad, rakstīšanas tehnika :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par linku! Tieši meklēju, bet saistībā ar vannu meklētāja atradu tikai vienu rakstu, un tas nebija šis... Bet nu ir kārtībā! Ieliku arī rakstā īsto saiti.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...