pirmdiena, 2012. gada 20. februāris

Bļoda, ūdens un trauku mazgājamais līdzeklis

Diezgan ne-iedvesmojošs virsraksts, vai ne? :) Bet bērni to nezina. Un viņiem patīk! 

Kādu dien', kad atkal :) vajadzēja taisīt pusdienas un bērniem tā nemaz nešķita laba doma, ienāca prātā šis: ielēju bļodā ūdeni, pievienoju trauku mazgājamo līdzekli un izklaide gatava! 


Vispirms iedevu Annai salmiņu un parādīju, kā pūšami burbuļi. Bija labi, līdz brīdim, kad sajuka virzieni un pūšanas vietā sanāca sūkšana... :)
Tikmēr arī Pēcītis iemēģināja mīkstās putiņas.


Tad iedevu katram pa kulšanas slotiņai. Jāsaka, mazliet baidījos, ka pludos visa virtuve, bet nemaz ar ne. Gan lielākais, gan mazākais diezgan mierīgi darbojās pa bļodu (mazas šļakatas ārpusē neskaitās, vai ne?). 
 

Visefektīvākais bija nobeigums - cenšoties sasniegt kaut ko uz galda, Pēcīts atmuguriski uzkrita uz bļodas malas, uzgāza vispirms jau sev virsū visu ūdeni un tālāk pa grīdu... Vēl viena iespēja māmiņai izmazgāt grīdu! :) (Kuram gan vajadzīga vingrošana, ja 3x dienā var izmazgāt grīdu??!!.. :) )





Paldies par jūsu komentāriem!

1 komentārs:

  1. Es lasīju un domāju, kā šādu akltivitāti uztvertu un veiktu mani bērni.. Un secinu, ka visi bērni dara ko līdzīgu. Arī mani nogaršotu putojošo ūdeni, šļakstinātos pa grīdu un, visticamāk, kādā brīdī es mazgatu grīdu. Jautrība, tā teikt, tiktu nodrošināta. :)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...