piektdiena, 2012. gada 26. oktobris

Krāsainas lapas

P.S.pirms lasīšanas - kad tapa šis raksts (un tas bija tikai pirms pāris dienām), par ziemu vēl nekas neliecināja... Zinātāji gan teic, ka šis sniegs drīz nokusīšot un varbūt tad var atrast vēl arī kādas lapas...

Par dažādiem rudens koku projektiem jau rakstīju šeit. Nu pienācis laiks arī lapām.



Jāsāk, protams, ar praktiskās pieredzes gūšanu. Vislabāk - caur visām piecām sajūtām. Un tad - jāatkārto redzētais.

Ņēmām īstas lapas. Apvilkām uz papīra lapas. A ar švammīšu metodi izkrāsoja visu lapu (nav svarīgi ievērot lapu kontūras; varbūt pat labāk neievērot).


 

Vēlāk visas lapas rūpīgi izgriezām. Un uztaisījām lapu virpuli A istabā (ar "lipekli" piestiprinājām lapas pie sienām, griestiem, mēbelēm.. VISUR :) ). Kā arī dažas labi noderēja veidojot rudens kokus.



Jau kādu laiku gribēju izmēģināt arī ausu tīrāmo vates kociņu metodi - zīmējumu veido liekot punktiņus ar vates kociņu. Lūk, kas sanāca:

Zanes lapas

A lapas

Ar šo veicās labāk, kā ar korķu koku. :) Līdz galam gan pacietības meitai nepietika arī šoreiz, tomēr diezgan daudz izdarīja. Sākumā apvilkām īstas lapas un tad "izkrāsojām" ar punktiņiem.


Un mazliet teorētiskākām nodarbēm: "Lapu paka" no 2 Teaching Mommies. Tajā ir daudz un dažādi uzdevumi. Izvēlies, ko vēlies! :) Mēs izmantojām šo:





Un rudens vēl turpinās!... ;)


Paldies par jūsu komentāriem!


1 komentārs:

  1. Paldies par ideju, veidot zīmējumu un izkrāsot ar vates kociņiem! :):)

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...