trešdiena, 2020. gada 18. marts

Jauna nodaļa



Nesen klausījos kādu lekciju, kurā teica, ka labai smadzeņu darbībai un vispārējai labsajūtai: 

1) cilvēkam vienmēr un visu laiku jāmācās, un
2) ar jaunapgūtajām, uzzinātajām lietām jādalās, tās jāvēsta tālāk citiem. 

Ar pirmo punktu tā kā būtu viss kārtībā. Neatceros, vai vispār kādreiz būtu bijis tāds ilgstošs periods, kurā neko nemācos. Arī šobrīd pavisam oficiāli turpinu mācīties Montessori pedagoģiju 3 - 6 gadu veciem bērniem Pētnieku darbnīcā, turpinu lasīt par un ap bērniem, turpinu lasīt viskautko citu. Un pavisam no jauna apgūstu dzīvi ar - vai gribas ticēt, ka nu jau PĒC - smagas autoimūnas saslimšanas. Līdz ar to daudz lasu un mācos jomās, kam iepriekš tik pastiprināti uzmanību nepievērsu - psihoemocionālimūnendokrinoloģijai (tas ir īsts vārds un īsts termins, lai gan latviski ar to neesmu līdz šim sastapusies, tā ka pagaidām varētu būt manis pašas izdomāts :D) un SCD (Special Carbohydrates diet).   

Taču ar jauno zināšanu līdzdalīšanu gan pēdējos gados bijis švaki. Skatos, ka pēdējais ieraksts blogā bijis pirms teju 3 gadiem. Laiks to mainīt! Tāpēc Jauna nodaļa. Jaunas domas. Ne gluži "jauni", bet citi mēs paši. Patiesībā - viens no mums pat pa īstam jauns! Toreiz (pēdējā ieraksta tapšanas laikā) viņas vēl nebija. :) Jā, tagad kopā esam 7. Nu jau pāris gadus mums pievienojusies Elizetiņa. Nedrīkstu aizmirst arī Kiki. Ilgi bērnu lūgts, pirms gada pie mums nonāca Bernes ganu suns Kiki. Arī šajā jomā mācāmies, mācāmies, mācāmies. Nekas nav tā, kā iecerēts. 🙈

Tā nu - galvenokārt jau savas garīgās veselības nolūkos - turpmāk rakstīšu atkal biežāk. 
Uz tikšanos! :)




1 komentārs:

  1. Mēs piedāvājam 2% aizdevumus, mēs piedāvājam parādu konsolidācijas aizdevumus, biznesa aizdevumus, privātpersonu aizdevumus, automašīnu aizdevumus, viesnīcu aizdevumus, studentu kredītus, privātos aizdevumus mājokļa refinansēšanas aizdevumiem, uzziniet vairāk E-pasts: (dakany.endre@gmail.com)

    Steidzami aizdevuma piedāvājums.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...