trešdiena, 2012. gada 6. jūnijs

Trušu karaliste

 

Kādā jaukā dienā devāmies apciemot ļoti īpašu karali un karalieni. Kopā ar bērniem un viņu gandrīz māsīcu, brālēnu un viņu vecākiem devāmies uz Trušu karalisti


Trušu karaliste ir maza pilsētiņa ar greznām mājām, šķūnīšiem, tiltiem un tiltiņiem un pat savu baznīcu. Lielākā atšķirība no kuras katras citas pilsētas - to apdzīvo galvenokārt truši (sākumā teica, ka apmēram 100, nu jau neviens vairs neņemas saskaitīt...)! 

Trušu baznīca.

Mīlīgi, ne?
 
Divas dāmas iepazīstas ar "vietējiem".

Mūsu jaukā kompānija gandrīz pilnā sastāvā.

Trušiem atvēlēta puse no teritorijas. Otru pusi apdzīvo pīles, vistas un 4 āži. Jāatzīst, ka lielāko uzmanību (vismaz no mūsu meitenēm) saņēma tieši āži! To laikam sauc par paradoksu... :) 

Trušu pilsētiņā ieeja ir par brīvprātīgi obligātiem ziedojumiem, taču summa ir niecīga (50 santīmi). Un var pēc sirds patikas pabarot gan trušus, gan āžus ar kāpostiem, burkāniem, vai kādiem citiem gardumiem, ko saimnieki jau iepriekš sagatavojuši pasniegšanai (līdzi nav jāņem, viss ir uz vietas!)

Adrese: Druvas, Lēdmanes pagasts, Lielvārdes novads! 

 
Truši gaida!


Lai jums arī jauka pēcpusdiena! 


(Smukās bildes no Trušu karalistes reklāmas materiāliem www.viss.lv. Pārējās - no mana telefona. :) )



Paldies par jūsu komentāriem!




5 komentāri:

  1. Kopš š.g. maija Trušu karalistē ir noteikta maksa (ieeja vairs nav par ziedojumiem), šķiet, pieaugušajiem Ls 1.50, bērniem, pensionāriem, invalīdiem Ls 0.50.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu re. Mēs tur bijām tieši dažas dienas pirms pirmā maija... Bet varētu būt, ka no pieaugušajiem prasīja 1Ls un bērniem 0,50Ls. Oficiāla ieejas maksa gan viņiem nav un nevar būt, jo pilsētiņa veidota par ES fondu līdzekļiem...

      Dzēst
  2. o, paldies par aprakstu. mēs parasti braucam uz laukiem garām tai zīmei. vienmēr domāju, ka vajadzētu noskaidrot, kas tur ir. tagad zināsim un kādā reizē būs pa ceļam jāpiestāj apskatīt zaķu karaļus. :)

    AtbildētDzēst
  3. Cenrādis:
    1.50Ls pieaugošie,
    0.50Ls skolēni.
    + ja gribi vari likt ziedojumu(ir kastīte).

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...