piektdiena, 2013. gada 13. septembris

Pasaules kultūras bērniem

Ja esi šī bloga lasītājs jau kādu laiku, droši vien būsi pamanījis - man patīk visādi starpkultūru projekti! Šodien par vēl vienu lielisku veidu, kā uzzināt vairāk par pasaules lietām un vietām. 



Mama Smiles ir viens no blogiem, kurā laiku pa laikam man patīk ieskatīties. Tā nu ieraudzīju šī bloga autores aicinājumu pastāstīt par savu pasaules stūrīti, kāds tas ir un kas tajā īpašs. 



Tā tapa mans stāsts par Latviju. Protams, jebkuram no mums tas būtu atšķirīgs. Manējais - pavisam īss, cerams, skaistu ieskatu dodošs. Ja Tev ir ko stāstīt, aicinu, lai nekautrējies un sūti MaryAnne arī savu redzējumu. Lai pasaule iepazīst Latviju - cik skaistā, lieliskā vietā dzīvojam!!! 

(Un ja nu iegadījies tā, ka dzīvo Lietuvā, Zviedrijā, Norvēģijā, Lielbritānijā, Somijā vai vēl kur citur - arī tad noteikti pastāsti par dzīvi Tavā pusē! ;) )


Aicinu izlasīt arī par mazuļa pirmo "īsto" ēdienu Indijā - vesela ceremonija šim notikumam par godu; mākslu un mūziku Bolīvijā un par Ziemsvētkiem tepat Austrijā. Cik dažādi un cik līdzīgi esam! 



Citi projekti, kuros esam piedalījušies: 



  • "Culture exchange" projekts, kurā sūtījām un saņēmām paciņas ar dažādām nelielām attiecīgo valsti raksturojošām lietām:






Paldies par jūsu komentāriem!


3 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...