svētdiena, 2015. gada 4. oktobris

Brīvlaiks un pudeļu vāciņi

Tik ilgs laiks prom no bloga pagājis, ka grūti iesākt pirmo teikumu. :) Šķiet, šo klusēšanu varētu nosaukt par vasaras brīvlaiku. Skatos, ka arī liela daļa citu blogotāju, kam sekoju, pa vasaru tādu lēnāku ritmu ieturējuši. Redzēsim, ko rudens nesīs! 

Tomēr klusums te nenozīmē, ka visi darbi un nedarbi bija apstājušies. Tik daudz filmu un grāmatu sen nebija ne skatīts, ne lasīts. Gan jau arī par tām drīz sanāks uzrakstīt. Tagad pilns prāts iedvesmas, ko likt lietā tumšajos mēnešos. 

Viens no vasaras darbiņiem - pudeļu vāciņu mozaīka




Šis stāsts būtu jāsāk tā - reiz bija kaste. Drīz vien tā pārtapa par gliemeža mājiņu, tad par maza puikas mājiņu un galu galā saplīsa. Pārplīsa pa "vīli". Sanāca garš, garš kartona gabals. Tieši piemērots kādai pudeļu vāciņu mozaīkai, līdzīgi kā zivs šajā saitē.




Tomēr nē. Zivs nesanāca. Sanāca vārda banerītis vārda dienai par godu! Lūk tā. 




Tātad vispirms uzvilku uz izjukušās kartona kastes dēla vārda burtu kontūras. Kopīgi izkrāsojām. Tad viņš pats ar karsto līmi pielīmēja visādu krāsu plastmasas vāciņus. Vārds garš, pat prieks par darbošanos ar karsto līmi nebija tik liels, lai līdz galam pietiktu. Tomēr gandrīz! 


Līdz nākamai reizei! ;)



Paldies par Jūsu komentāriem!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...