trešdiena, 2012. gada 13. jūnijs

Dodiet taču bērniem līmes pistoli!

..vai arī nedodiet. Bez traumām jau laikam neiztikt...

Bet par visu pēc kārtas: šis raksts daudzu citu māmiņu - blogotāju iedvesmots. Nezinu, vai publicēšanas secībā, bet manis izlasīto ziņu secībā: vispirms Līgas Kristas spēcīgi teiktais :) "Dodiet taču bērniem nažus!", un Karīnas stāsts "Šķēres", tad arī Zanes "Dodiet bērniem līmes pistoli"  un Pārslas "Darbiņš ar līmes pistoli". Šķita, ka patiešām jādod taču bērnam līmes pistole (šķēres un naži jau tā kā būtu apgūti)! 

Un viss ritēja pārsteidzoši labi. Auto (tas, kas top, ir auto; būšot dāvana brālim) jau gandrīz bija gatavs. Vēl tikai pēdējās detaļas...






Un, protams, notika tā, ka trāpīja uz pirkstiņa, automātiski palaida vaļā līmespistoli, kas nokrita uz kājiņas... Ai, ai, ai. "NEKAD vairāk neņemšu līmes pistoli!!!!" Tā viņa teica. Nu, redzēsim.

Auto tomēr sanāca diezgan smuks. :)




Paldies par jūsu komentāriem!



6 komentāri:

  1. mēs sākām ar to, ka izrunājām, ka karsta, ierosināju pataustīt un izbaudīt to karstumu un reizēm gadījās arī netīšām piedurt, bet nekad ne uzsviest vēl kam + mums laikam ir mazāka pistole un līdz ar to arī ne tik karsta, bet tik un tā - kļūdas ir ikdienas sastāvdaļa, bērni krīt un ceļās, sadauzās un saskrāpējas, sagriežas un bauda dzīvi! :)

    AtbildētDzēst
  2. un man liekas, ka tieši tādā secībā arī tika publicēti :)

    AtbildētDzēst
  3. Atbildes
    1. Jocīgi. Man uz e-pastu atnāca visi 3 komentāri.. Ja nu kas --> Līga Krista rakstīja:

      "mēs sākām ar to, ka izrunājām, ka karsta, ierosināju pataustīt un izbaudīt to karstumu un reizēm gadījās arī netīšām piedurt, bet nekad ne uzsviest vēl kam + mums laikam ir mazāka pistole un līdz ar to arī ne tik karsta, bet tik un tā - kļūdas ir ikdienas sastāvdaļa, bērni krīt un ceļās, sadauzās un saskrāpējas, sagriežas un bauda dzīvi! :) "

      Dzēst
    2. Un mēs jau arī it kā runājām par to, ka karsts un jābūt uzmanīgai. Teicu, lai rokas (attiecīgi arī pistoli) tur uz galda, nevis klēpī... Bet kad nu kaut kas gadās, tad laikam jau ir tikai dabiski un normāli reaģēt un tad padomāt. Nu, man tā šķiet.

      Dzēst
  4. Lai ātri negadījums aizmirstas! Un ir atkal darbotiesprieks!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...