sestdiena, 2013. gada 2. februāris

Folijas nedēļa

Jau kādu laiku bija padomā padarboties ar foliju. Nu tas ir padarīts. Jāsaka PALDIES Līgai Kristai par atgādinājumu/pamudinājumu - šis ieraksts bija kā pagrūdiens beidzot ķerties pie lietas! :)


Sākām ar folijas figūriņu veidošanu. Kas nu kuram sanāca. :)




Izmēģinājām arī zīmēšanu uz folijas. Nez kādēļ biju iedomājusies, ka tas būs sarežģītāk. Bet izrādās - uz folijas zīmēt ir vieglāk par vieglu. Turklāt visas krāsas tik smuki izceļas.



Nav gan nevienas bildes, bet ar foliju sanāk arī skaisti nospiedumi. Apkrāso foliju pēc savas gaumes, uzliek papīra lapu un piespiež; pēc tam noņem. Vēl skaistāk - ja foliju saburza, iztaisno un tad veido nospiedumus! Pārāk ilgi gan nevar turēt to papīru virsū, jo tad pielīp un bez saplēšanas nost dabūt vairs nevar... :)

Un tad vēl folijas glezniņas. Nosacīti gan, bet nezinu, kā citādi to nosaukt. 



Vispirms ar līmes pistoli uz kartona izveido savu vēlamo zīmējumu, uzrakstu vai ko citu. Ļauj nožūt. 



Un tad "apvelk" ar foliju. Tas gan jādara uzmanīgi, lai foliju nesaplēstu. Un arī rūpīgi - lai būtu redzams apakšā esošā zīmējuma reljefs. 



Tik tālu esam tikuši. Ar foliju, protams, var darīt vēl daudz daudz vairāk. Iedvesmu šiem darbiņiem guvām te: Making Boys Men. Padalieties un piedalieties arī JŪS!! :)


Paldies par jūsu komentāriem!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...