otrdiena, 2015. gada 3. novembris

Ballīte 4gadniekam - Kur ir mana lidmašīna???

Mums nupat sākusies ballīšu sezona - dzimšanas diena dzimšanas dienai galā. Novembrī pat ar apskaužamu precizitāti - tieši ik pēc nedēļas trīs nedēļas pēc kārtas! :) Gatavojoties šim aizņemtajam laikam, atskats uz kādu pagājušā gada ballīti. Saskaņā ar jubilāra tā brīža interesēm - Lidmašīnas! 






Pilna istaba zemu lidojošām lidmašīnām un, protams, karodziņu virtenes. 

Tā kā šoreiz svinības norisinājās gandrīz tikai radu lokā (tātad opji, omes, onkuļi un tantes), necik daudz spēļu un rotaļu plānā nebija. Tomēr kādas idejas varbūt noder arī jums:

#) Papīra lidmašīnu tālumā lidošanas sacensības - kurš gan skolas laikā nav taisījis papīra lidmašīnas un laidis pa logu?? Spēju atsvaidzināšanai un jaunu apgūšanai (bērni varēja mācīties no ekspertiem ;)) pēc parauga vai katrs pats pēc savām inženierijas spējām izgatavoja papīra lidmašīnu un sacensības varēja sākties.  

#) Kad tālākā lidotāja noteikta, sacensības lidojumā uz mērķi, vai precīzāk jāsaka - cauri mērķim! Lidmašīna jātrāpa cauri tam sarkanbaltajam aplim. 



#) Lidotāju mēmais šovs -  šīm līdzīgas konču lidmašīnas, kuras reizē bija gan uzdevums, gan balva. Diemžēl nav it nevienas bildes ar pašām lidmašīnām.

Par lidmašīnas pamatu izmantoju Mentos vai Mellers končas (lai šis saldais fakts uzreiz tā nekristu acīs, katra paciņa bija aptīta ar papīru). Katrai lidmašīnai spārnos bija ierakstīts kāds vārds - multenes varonis, dzīvnieks vai jebkas cits, kas ienāca prātā, tomēr pietiekami vienkāršs, lai gan opis, gan divgadnieks varētu attēlot. Spēlējām "Mēmo šovu". Kad savs vārds bija labi attēlots, spēlētājs tika pie saldās balvas. 









Tomēr pats svarīgākais dzimšanas dienā ir kūka! Un tā bija izcila. ;)



Novēlu jums svētkiem labvēlīgu laiku!





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...