otrdiena, 2013. gada 10. decembris

Kāpēc man ir labākais darbs pasaulē?

Šodien Satori.lv mans raksts par mammas būšanu un nekā nedarīšanu:

"Būt par mammu ir pats grūtākais, ko savā dzīvē esmu darījusi, bet vienlaikus arī pats skaistākais, interesantākais un vērtīgākais. .. Tāpēc nesaprotama šķiet nievīgā attieksme: "Ā, sēdi mājās…" Ja strādātu par auklīti bērnudārzā, tas būtu normāls, cienījams DARBS, bet, ja esmu mājās ar saviem bērniem – tā ir viena vienīga nekā nedarīšana." Turpināt lasīt... 









Paldies par jūsu komentāriem!




3 komentāri:

  1. Paldies par rakstu, ļoti patika un uzrunāja. Līdzīgas izjūtas mani bija pārņēmušas pirms neilga laika. Būt par mammu ir viens no svarīgākajiem darbiem pasaulē :)

    AtbildētDzēst
  2. Man laikam ir vajadzīgs balanss- darbs mājās un darbs ārpus. Vajadzīgs laiks sev un enerģijas uzņemšanai. Man tikai būt mājās šķita par grūtu, kaut gan tagad balansējot starp abiem darbiem arī nav viegli. Laikam katram pašam jātrod īstā proporcijā.
    Man prieks, ka Tu uzrakstīji, ka "sēdēt mājās" nav gluži tas, ko citi cilvēki iedomājas. Esmu divas reizes to piedzīvojusi un zinu, ka tiešām reizēm darbā pat ir iespējams atpūsties no darba mājās. Es arī būšanu par pilna laika mammu uzskatu par darbu. Labi, ka Anglijā vairums cilvēku domā līdzīgi, tad ir vieglāk, kaut vai nav jātaisnojas.

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...