pirmdiena, 2014. gada 7. jūlijs

Ideāla dāvana

Šoreiz stāsts nedz par kādu aktivitāti, nedz par atraktivitāti, nedz darbiņu, bet gan par DĀVANU. Es pat teiktu ideālu dāvanu. Pēdējā laikā daudz sanāk domāt par visu lieko, kas ir mūsu dzīvēs. Visvairāk jau attiecībā uz lietām. Katrreiz, tuvojoties pašu vai draugu bērnu svinamām dienām, "vissmagākais" jautājums ir par dāvanām. 



Ko tādu uzdāvināt, kas būtu derīgs un iepriecinošs, bet ne īslaicīgs un noteikti ne plastmasas? 




Viena no labākajām dāvanām, ko saņēmuši mūsu bērni, ir dāvanu karte no Omes un Opja. Ak, nē! ne tuvu tik vienkārši, kā varbūt šai brīdī iedomājāties. :) Šī ir patiešām īpaša dāvanu karte. Atbilstoši nosacījumiem, tā nav no plastmasas. Tā ir pašu zīmēta. Dāvana nav atrodama veikalā. Vislielākā dāvana - mūsu laiks, ko veltām viens otram. Šai konkrētajā reizē - ceļojums uz Pēterbaznīcas torni kopā ar Omi un Opi. Vai piekrītat, ka lieliski? 




Protams, ne visiem cilvēkiem vislabākā dāvana būs laiks kopā ar mums. Bet tiem tuvākajiem un īpašajiem - noteikti! Tāpēc, pirms nākamās drudžainās veikalu "ķemmēšanas", varbūt vērts pašam radīt ko īpašu? Varbūt tas der ne vien dzimšanas dienām, bet arī Ziemassvētkiem?.. ;)


"Laiks ir mūsu lielākā dāvana, ko kādam varam
 uzdāvināt, jo to nekad vairs neatgūsim."





Paldies par jūsu komentāriem!




3 komentāri:

  1. Taapat kaa mees :)) http://ligakrista.blogspot.com/2014/01/ka-uzdavinat-laiku.html

    AtbildētDzēst
  2. Noteikti laiks ir pašas labākās dāvanas, īpaši jau ceļojumi.
    Es tikai reizēm domāju, ka bērniem jau patīk arī mantas un kaut kas tverams.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patīk jau mantas. Protams. Ja pašiem paprasa, ko vēlētos, tās galvenokārt ir jaunas mantas. Bet - cik ilgi tā patika saglabājas? Vienu dienu? Divas? Toties būšanu pāri par visu Rīgu viņi atceras vēl ilgi un ik pa laikam piemin: "Atceries, kā mēs.. !?"
      Turklāt jo vairāk mantu, jo mazāka tām vērtība.

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...