trešdiena, 2014. gada 3. septembris

Dāvana tētim

Gluži nemanot - septembris jau sācies! Tas nozīmē, ka pavisam pavisam drīz (septembra otrajā svētdienā, tātad 14.septembrī) varēsim svinēt Tēvu dienu. Lai gan salīdzinoši nesen ieviesta svinamā diena, man prieks, ka mums tāda ir. Tētus sveikt un samīļot, protams, var katru dienu (tāpat kā mammas ;) ), bet šāda īpaša diena, lai ir kā atgādinājums un pamudinājums. Kāpēc gan ne?



Vienīgā problēma šai sakarā, kas (pagaidām) piemeklē mani ik gadus - apsveikt gan savu pašas, gan savu bērnu tēti?.. Ja arī jums rodas līdzīgas grūtības, varbūt noder mūsu iepriekšējā gada ideja: 


bērnu apgleznots t-krekls kā dāvana tētim




Paredzot, ka tikai vienu t-kreklu pa visiem apgleznot nebūs viegli, jau iepriekš sagādāju 3 vienkrāsainus krekliņus, kā arī speciālos auduma flomasterus. Tādus, šķiet, nopirkt var kurā katrā veikalā - mūsējie bija no "Bāze Rīga", bet esmu redzējusi arī Tiger, HobbySet, rakstāmpiederumu veikalos un pat tuvējā krāmu bodītē. Droši vien atšķiras kvalitāte un krāsas noturība, bet par to nemāku spriest. Mūsu krekliņiem nu jau apritējis gads un krāsa itin labi turas, lai gan mazliet pabalējusi ir gan. 






Kad pēdējais punktiņs uz i uzlikts, kreklu rūpīgi caur kādu dvielīti nogludina. 






Lai izdodas katru tēti iepriecināt un pārsteigt! 





Paldies par jūsu komentāriem!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...