piektdiena, 2014. gada 26. decembris

Sniegavīru suši partī

Aizvadītais laiks bijis dažādu dzimšanas dienu bagāts un, kā liecina jaundzimušo ziņas, - turpmāk būs vēl bagātāks, par ko liels prieks! :)

Viena no mūsmāju ballītēm - 2gadnieka Sniegavīru suši partī! Protams, pašam jubilāram jau patiesībā vienalga ir te ballīte, vai nav. Nav arī skaidrs, kāpēc viņam dod dāvanas, bet ja jau dod, tad jāņem! :) Taču vēl viens iemesls kopā būšanai un jautrai laika pavadīšanai nekad nav par skādi, vai ne?




Šoreiz viss, galvenokārt, tādam parastam priekam par ikdienu. Nav ielūgumu, nav īpašas izklaižu programmas, tikai pāris sniegavīru.. te.. un tur... Piemēram, virtuvē.



Mīlu savu bērnu smieklus, ieraugot, ko mazliet jocīgu vai neparastu. :) Un tāpēc - viens sniegavīrs arī te: 



Daži pie griestiem:


Par šiem gan saņēmu komentāru, ka esot kāda ķīniešu dāvana... Nu, ko, Ķīna uzmanies - es varu konkurēt! Patiesībā: piegrieztne šeit. Un tad var paspēt noskatīties vairākas filmas, līdz virtenes gatavas. 


Kopumā ņemot - pilna māja sniegavīru! Arī uz galda, protams. Starp suši un ingveru. 


Popkorna sniegavīri tieši svinību dienā bija mūsu Adventa kalendārā iegadījušies... Tā nu nonāca arī uz svētku maltītes galda. 

Tā kā ballīte bija plānota galvenokārt radu lokā un tikai pēdējā brīdī pievienojās arī kādi draugi = ciemiņi (gan lielie, gan mazie), tad skaidrs, ka baigā spēlēšanās nebija paredzēta. Tomēr laiku pa laikam arī pieaugušie ir pierunājami uz kādu vieglprātīgāku nodarbi. Cerībā uz atsaucību 2 mazas aktivitātes:

1) Spēle - piespraud sniegavīram degunu!



Spēles princips šāds: ar aizsietām acīm, jātrāpa deguns īstajā vietā. Gatavojot gan nebiju aizdomājusies, ka priekš lielajiem tas būs tik vienkārši - aptausti, satausti un gatavs! Bērniem, protams, gāja drusku grūtāk. Bet arī viņi ātri attapās. Būtu vajadzējis sniegavīru uzzīmēt. Papīrs viscaur gluds un tik viegli īsto vietu vis' neatrastu!


2) Sniegavīru ietīšanas spēle



Dalībnieki tika sadalīti 2 komandās, katra komanda saņēma tualetes papīra rullīšus gandrīz neierobežotā daudzumā (vajadzēja gan katrai komandai max 2...), cepuri, šalli un 3 pogas. Uzdevums - uztīt sniegavīru! Pašiem sniegavīriņiem bija visjautrāk. Īpaši, kad vajadzēja sanākt kopā uz vienu foto. :)

Un vakara noslēgumā - izkusušo sniegavīru kūciņas (keksiņi ar krēma virsiņu un maršmalova sniegavīru on top)! Jo dažu cilvēku dēļ IR vērts izkust. 

Foto: Andris Sproģis

Un dažu cilvēku dēļ ir vērts pāris nakšu negulēt. ;)


Sniegavīru partī iedvesmas linki:






Paldies par Jūsu komentāriem!




1 komentārs:

  1. Sveiciens gaviļniekam, 2 gadu slieksni pārkāpjot un izdzīvojot tik jauku ballīti!

    AtbildētDzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...