otrdiena, 2012. gada 9. oktobris

Lietus glezniņas


Patiesībā man rakstu būtu gribējies nosaukt - Rainy day art. Bet latviski īsti neatbilstu nosaukums būtībai. Jo gleznojām patiešām lietu. Lietainā dienā. 



Ideju noskatīju kādā Facebook ierakstā. Ir tāda organizācija Dessert Place. Viņi rīko bezmaksas mākslas un deju nodarbības bērniem. Kādā dienā bija padalījušies ar šo. Un tad kādā citā lietainā dienā mums ar A bija ko darīt! :)



A lietum izvēlējās baltu, zilu un zaļu krāsu. Tās esot īstās. Es, savukārt, izvēlējos brūnu iepakojuma papīru pamatam. Nostiprinājām knaģos dzijas pavedienus (sākumā biju domājusi atstāt tos tādus garus, bet jau pēc pirmā mēģinājuma secināju, ka jātaisa dzijas otiņas).





Un rezultāts man ļoti patīk. Modernā māksla. Bet tāda... skaista.






Paldies par jūsu komentāriem!



2 komentāri:

  1. Nebiju lasīju šo ierakstu, jo tad vēl šo blogu nelasīju, bet ieteiktu vasarā šo "mākslu" ar bērniem atkārtot, jo tad to varētu darīt ārā uz liela formāta, mācīt bērniem par tašismu un Džeksonu Polloku:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jackson_Pollock
    Man pie sienas ir tāds darbs, nopirku Jyskā audeklu uz rāmja (lielu, bija atlaides), mājās ar akrila krāsām. Tikai pirms tam pati to noklāju ar vienu toni, bet tas pašam jānolemj, vai atstāt baltu fonu vai citā krāsā krāsot un tad tašķīt virsū.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tašķīšana izklausās forši! Tā noteikti ir lieta, kas patiktu arī puišiem! Paldies, tiešām jāizmēģina. :)

      Dzēst

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...